Untitled Document
CoolPORTAL Cel mai coolportal de pe net-ul romanesc ! 
.: Poker pe Internet:.
 
Site-urile recomandate sunt:
Vi le recomand pentru ca m-au platit si deci am incredere in ele

       Poker-ul este un joc pentru barbatii adevarati. Ai doua lucruri de castigat invatand secretele acestui joc si anume banii si puterea. Bani aduc fericirea, asta o stim cu toti.
       Puterea o ai atunci cand reusesti sa citesti gandurile celor din jur si sa ii joci pe degete. Pokerul te poate ajuta sa le ai pe amandoua dar pentru asta ai de parcurs un drum lung. Poti sa incepi chiar acum jucand poker pe internet. Daca nu intelegi anumitit termeni poti consulta dictionarul.

Ce trebuie facut ?

1. Alege-ti un site de poker din sectiunea Ghid site-uri sau da click pe una din reclamele alaturate.
2. Odata ajunsi pe site-ul respectiv vei fi indrumat cum sa downloadezi softul necesar.
3. Creaza-ti un cont cu datele de identitate corecte indiferent daca vrei sa joci sau nu pe bani. Doar asa vei putea sa iti ridici eventualele castiguri obtinute din turneele la care te inscrii gratis.
4. Joaca mai intai la turneele gratuite si la mesele cu bani virtuali (play money) pentru a capata experienta.
5. Depune ceva bani (vezi ghid incepatori) si joaca la inceput la mesele cu miza cea mai mica (blinduri de 2 centi).

Recomandari pentru jocul de poker online.

1. O persoana nu poate sa aiba mai multe conturi de joc pe un site de poker sau de pariuri.
2. La crearea unui nou cont in baza de date a oricarui site pe langa datele personale este inregistrat si IP-ul. De aceea va sfatuim sa introduceti datele personale corect si sa nu incercati sa va faceti doua conturi diferite de pe acelasi calculator.
3. Deoarece pentru jucatorii noi se acorda diferite bonusuri in functie de valoarea primei sume depuse in cont, incercati daca puteti sa depuneti o suma cat mai mare pentru a beneficia de bonusuri mai mari.
4. Intotdeauna cand jucati incercati sa va mentineti calmul chiar daca traversati perioade lipsite de noroc.
5. La inceput feriti-va de jocurile cu mize mari. Acolo stau jucatorii experimentati.
6. De asemenea incercati sa evitati turneele mari chiar daca premiile mari puse in joc sunt foarte tentante. Noi va recomandam turneele Sit&go.
7. Jucati un singur tip de joc, incercand sa deveniti cat mai bun la el. Exemplu: turneul Sit&go cu 10 participanti unde primii trei sunt premiati.

Reguli de joc pentru Texas Hold'em, cel mai popular joc de poker.

Obiectivul jocului Texas Holde'm. Obiectivul principal al jocului este sa obtineti cea mai buna mana de 5 carti posibila, folosind cele 2 carti de joc ce v-au fost impartite cu fata in jos si cele 5 carti comune dispuse cu fata in sus din centrul mesei. Dar mai multe despre acest lucru un pic mai tarziu.

Butonul dealer-ului
La fiecare mana, un jucator primeste butonul dealer-ului (un mic disc marcat prin litera D). Pozitia dealer-ului este importanta pentru ca cei doi jucatori din stanga lui stabilesc the blinds. Butonul dealer-ului se muta spre stanga dupa fiecare mana, astfel incat toata lumea devine la un moment dat dealer si trebuie sa stabileasca blinds .

Blinds
Primul jucator din stanga dealer-ului stabileste valoarea cea mai mica a blindului, iar cel de-al doilea big blind. The blinds sunt plasate in urna pentru a da startul pariului si pentru a le oferi i jucatorilor un stimulent pentru a intra in joc la aceasta mana. Acest lucru inseamna ca cel care castiga mana nu va pleca niciodata fara nici un castig .Valoarea blind-urilor este stabilita de mizele existente la masa la care doriti sa jucati. Small blinds este in mod normal jumatate din pariul minim al jocului, in timp ce valoarea cea mai mare a blindului este egal cu pariul minim. Iata un exemplu pentru a intelege mai bine: daca jucati la o masa de 1/2 dolari, valoarea cea mai mica a blindului va fi 1 dolar iar valoarea cea mai mare a Blindului 2 dolari.

Inceputul jocului si prima runda de pariere
Se impart cate doua carti fiecarui jucator apoi fiecare pariaza pe mana la care crede ca il vor conduce cele doua carti din mana. Pariul incepe cu primul jucator din stanga Blindului cu cea mai mare valoare. Pentru aceasta runda de pariuri, fiecare jucator are 3 optiuni: sa paraseasca, sa pluseze sau sa plateasca big blind-ul . Cum jucatorii ce au stabilit Blindsurile au deschis efectiv pariul, fiecare jucator trebuie cel putin sa cheme acest pariu pentru a ramane in aceasta mana, asa ca verificarea nu este o optiune in acest stadiu. Parierea merge in sensul acelor de ceasornic pana ce fiecare jucator a pariat, a parasit masa sau a plusat. Daca nimeni nu a plusat pana in momentul in care parierea a revenit la persoana care a stabilit big blind , aceasta isi poate poate verifica propriul blind , poate parasi jocul sau poate plusa. Indata ce pariul s-a terminat, este timpul sa vedeti flop-ul.

Flop-ul
A cum ca prima runda de pariuri s-a sfarsit, este timpul pentru flop (lucrurile incep sa fie de acum cu adevarat interesante). Flop-ul este setul de trei carti de joc etalate in centrul mesei, fiecare jucator putand sa folosesaca aceste carti comune pentru a-si forma mana. Acum este timpul pentru o noua runda de pariuri.

Turn-ul
Indata ce runda de pariuri a luat sfarsit, este timpul ca o alta carte sa fie etalata pe bord. Aceasta a patra carte se numeste Turn si se foloseste de catre toti jucatorii pentru a-si forma mainile.

The river
Patru sunt jos, mai ramane o carte. Este timpul pentru cea de-a cincea si ultima carte etalata: the river. Acum ca toate cartile au fost etalate, fiecare jucator ramas la aceasta mana poate vedea care este mana lui cu cele mai bune 5 carti. Ultima runda de pariuri incepe acum.

Tipuri de joc in functie de miza

Holdem No Limit
Tip de joc in care jucatorii pot paria nelimitat, chiar si intreaga suma (ALL IN) pe care o au la masa la momentul respectiv. Hold'em no limit este cel mai popular si cel mai interesant joc de poker.

Holdem Pot Limit
Tip de joc in care poti p aria maxim doar cit este valoarea potului la momentul respectiv .

Holdem Limit (sau fixed limit)
Aici sint seturi de pariuri fixe. De exemplu, intr-un joc limit de 3$ - 6$, parierea pre flop si on the flop este de 3$ iar parierea pe turn si river este de 6$. Nu poti merge ALL-IN decit fortat de imprejurari (chips - uri mai putine sau egale cu valoarea bet - ului).

Tipuri de joc in functie de structura

Ring
Un joc normal la masa in care jucatorii se pot aseza si pleca oricind doresc punand bani in joc efectiv. Miza incepe de la 0.01$/0.02$ si poate ajunge la sute de dolari.

Sit&go
Mini turnee la care participa 6,10 sau 20 de jucatori; acestea pornesc cind se inscriu toti jucatorii si nu au un orar anume. Spre deosebire de ring games se va juca cu chips-uri si nu cu bani reali la masa de joc existand la inceput un buy-in + un fee pentru organizatori. La un Sit&Go de 10 jucatori vor fi platiti la sfarsit primii 3 clasati.

Tournaments
Acestea sunt turnee la care participa multi jucatori de la zeci la citeva mii. Tot ce s-a spus la Sit and Go se aplica si aici. Diferenta este ca acestea au o data si o ora prestabilite pentru start. La un turneu cu 100 de participanti vor intra in bani macar primii 14 la final (structura platilor o gasiti pe fiecare site in parte).
Unele turnee permit Rebuys si Addons. Primul termen se refera la suma cu care un jucator mai poate cumpara un numar prestabilit de chips - uri pe parcursul unui turneu. Al doilea inseamna achizitionarea unui anumit numar de chips la sfirsitul perioadei de rebuy, de obicei la prima pauza a unui turneu. Banii de la rebuys/addons intra in fondul de premiere.
Tot aici exista "Satellites", turnee unde primele locuri cistiga tichete pentru a participa la turnee mult mai mari.

Heads up
Doar doi jucatori participa, cistigatorul ia tot. Se foloseste tot o taxa si se primesc chipsuri. In rest, aceleasi reguli ca la sit& go

Cum depun banii ?

Este foarte usor sa depui banii, existand mai multe metode de depunere :
1. Prin intermediul cardului de debit VISA Electron oferit de ING Bank sau VISA Electron oferit de BCR, amandoua in lei (noi va recomandam banca ING deoarece nu trebuie sa platesti nici o taxa, cardul vine in 3 zile iar toate operatiunile se pot face foarte usor prin terminalele amplasate in sediile bancilor). Aceasta este cea mai confortabila metoda de depunere. Trebuie sa faci un drum pana la cea mai apropiata banca BCR sau ING, sa ai la tine buletinul si sa soliciti unui functionar al bancii emiterea cardului VISA Electron in lei. Daca alegeti BCR trebuie sa mai ai si 10 RON, pentru emitere. Dupa aceea il alimentezi cu cati bani vrei si poti sa depui bani la foarte multe site-uri de pariuri sau poker. Nu trebuie sa-ti faci griji, schimbul din lei in valuta se face automat.

2. Prin transfer bancar : aceasta metoda merge la absolut toate site-urile de jocuri de noroc. Este cea mai buna metoda atunci cand vrei sa depui sume mai mari. Tot ce trebuie este sa iei datele necesare transferului bancar de pe site-ul unde vrei sa trimiti bani si apoi sa mergi la banca si sa soliciti un transfer bancar din contul tau. Transferul dureaza 5-7 zile lucratoare.

3. Prin Western Union : este o metoda pusa la dispozitie de multe site-uri. Trebuie mai intai sa va interesati de pe site-ul unde vreti sa transferati banii in ce tara si pe ce nume sa trimiteti banii. Dupa ce ati trimis banii trebuie sa comunicati site-ului un cod (MTCN - Money Transfer Control Number) pe care l-ati primit cand ati depus banii. Transferul de bani prin Western Union se realizeaza in 10 min dar comisionul luat este cam mare - 10%. Noi va recomandam sa transferati banii de la Banca Transilvania deoarece nu de la toate bancile poti trimite bani afara.

4. Prin serviciul serviciul de plati online Moneybookers : acest serviciu permite oricarui utilizator cu o adresa de email sa faca plati online eficiente, in siguranta si in timp real. Avantajele acestui sistem este ca platile catre site-urile de pariuri se fac instantaneu, este acceptat de casele de pariuri care nu accepta carduri emise in Romania iar interfata este in limba romana. Acceseaza site-ul moneybookers.com si fa-ti un cont. Dupa crearea contului Moneybookers va trece la verificarea cardului cu care vrei sa depui taxandu-te cu o suma intre 1-3 dolari sau euro (cardul poate sa fie in lei, dar sa fie unul din cele recomandate de noi putin mai sus). Trebuie sa astepti 2-3 zile, sa mergi apoi la banca ce a emis cardul si sa ceri un extras de cont (un document ce iti arata toate operatiunile pe care le-ai efectuat). Vei afla in acest fel suma cu care ai fost taxat, o vei comunica intrand in contul tau Moneybookers iar apoi vei putea transfera oricand bani de pe card. Suma minima de depozitare este de 5 $. Daca beneficiezi de un cont valid Moneybookers te vei convinge de avantajele extrem de mari ale unui serviciu de plati online.

5. Prin serviciul serviciul de plati online EcoCard : acest serviciu ofera siguranta si anonimat pentru cei ce fac plati pe internet deoarece depozitele se fac prin Western Union si MoneyGram, fiind de altfel o metoda de plata foarte lejera. EcoCard este asemanator cu Moneybookers sau Epassporte, diferentiandu-se insa prin metoda de depozitare ce nu necesita detinerea unui card sau prezentarea de date personale. Acceseaza site-ul www.ecocard.com, fa-ti un cont si alege metoda de depozitare. Vei primi un mail cu numele si tara unde trebuie sa trimiti banii. Trimite banii prin Western Union sau MoneyGram si contul tau va fi alimentat in aceeasi zi. Suma minima de depozitare este 150 $.

6. Prin cardul virtual VISA de la Epassporte. Epassporte este un serviciu asemanator Moneybookers sau Ecocard utilizat in special de americani dar accesibil si romanilor. Pentru a alimenta un cont epassporte trebuie sa ai un card Visa in dolari. Cum iti faci cont si cum depui banii in el. Prima data trebuie sa verifici exact cati bani ai pe card (pastreaza chitanta) Acceseaza apoi www.epassporte.com, comanda un card virtual si urmeaza procedurile introducandu-ti datele personale. Odata introduse datele personale, Epassporte va trece la verificarea cardului cu care vrei sa depui, taxandu-te cu o suma cuprinsa intre 1 cent si 2 dolari si cerandu-ti sa le comunici suma cu care te-au taxat. Atentie, nu incerca sa introduci la intamplare deoarece ai doar doua incercari si 200 de variante (aceasta este o masura de securitate). Du-te la bancomat, vezi cati bani mai ai in cont, iar diferenta dintre suma initiala si suma actuala este exact suma cu care ei te-au taxat. Comunici aceasta cifra si gata, contul tau Epassporte poate fi alimentat in orice moment. La fiecare alimentare a contului de pana la 100 $ Epassporte va retine o suma fixa de 5 $ drept comision. Din moment ce ai cont poti sa-ti comanzi daca vrei un card Epassporte pe care il vei primi prin posta in 21 de zile si cu care poti sa-ti retragi banii cand vrei oriunde in lume deoarece acest serviciu este oferit de Visa. Eliberarea cardului costa 35 $ care iti vor fi opriti din cont.

Pe orice site metodele de depozitare (deposit method) le gasesti foarte usor accesand butoanele "My account" la pariuri sau "Cashier" la poker si casino.

Cum primesc banii castigati ?

Pentru a-ti retrage bani castigati trebuie sa ai la orice banca un cont in valuta (cea in care ai jucat).
Te duci in contul tau la optiunea Withdraw sau Cash Out (depine de site) si alegi optiunea Bank Transfer sau Wire Transfer. Alegi suma pe care vrei sa o scoti, scrii numele bancii, numarul contului, codul Swift si gata.

Banii vor fi in contul tau in 5-7 zile lucratoare.

Daca iti faci un card MasterCard sau Visa Clasic in valuta poti sa folosesti contul aferent acestuia pentru retragerea banilor iar banii ii poti scoate cu cardul de la orice bancomat.

Unele site-uri la care ti-ai depus banii cu Visa Electron iti trimit banii inapoi pe card. Trebuie doar sa bagi numarul cardului si parola de logare iar banii o sa-ti vina pe card in cateva zile. Nu-ti face griji, o sa faca ei schimbul din valuta in lei.

NEW ! -> Discuta pe forum-ul site-ului despre poker <- NEW !

 
 
Untitled
  2003-2005 by AdStart Solutions Toate drepturile rezervate.  
 
Text Link Ads script error: local_97490.xml does not exist. Please create a blank file named local_97490.xml.