Untitled Document
CoolPORTAL Cel mai coolportal de pe net-ul romanesc ! 
.: Utile :.
.: Articole :.
.: Articole :.
Untitled Document
> Home
> Chat
> Forum
> Jocuri
> Radio Online
> Program TV
> Relatii
> Horoscop
> Gratuitati
> Webcam Live
> Concerte
> CevaUtil - Blog
>

Parteneri

> Stiri
> Subtitrari
> Culinar
> Ziare/Reviste
> Bancuri
> Articole
> SMS
> Anunturi
> Download
 
 
.: Recomand :.
www.fashionlife.ro
www.sportingnews.ro

www.bloginvest.ro

www.glamcar.com
www.malefashion.rp
www.statusuri-belea.com

www.reduceri-incaltaminte.com

www.reduceri-haine.com
www.scoruri-live.com
www.gadgetswow.com
www.hotelulmeu.com
Home -> Articole -> Ceasca de cafea cu 'Gigi the Hacker'
 
Ceasca de cafea cu 'Gigi the Hacker'
 

Gigi the Hacker, pe numele lui adevărat Gheorghe Ceapă, este un idol pentru pustii ochelarioti. A dat si un interviu într-un ziar national. Pe un sfert de pagină, între interviul cu trupa Parazitii si o stire din Vrancea despre vitelul cu două capete, erau isprăvile lui Gigi the Hacker. A povestit cum a spart serverul celor de la NASA si despre bogata lui corespondentă cu Kevin Mitnick.
Pentru acei dintre dumneavoastră care nu au auzit despre marele Mitnick, pot să vă spun că este primul hacker a cărui poză a fost publicată de FBI în sectiunea „Most Wanted“. A fost închis patru ani si jumătate pentru furt de software. Furturile cibernetice i-au asigurat statutul de vedetă mondială.
Gigi the Hacker de mic copil visase să ajungă un Mitnick mioritic. si-a cumpărat primul calculator când i-au apărut primele cosuri pe fată. Pe atunci dorea era să spargă parola blondei de la etajul trei. A mai crescut si s-a apucat să spargă site-urile prietenilor. Nu cu răutate. Doar asa, ca să le arate că e cel mai bun.
Noapte de noapte stătea cu nasul în calculator, cerceta servere, căuta parole, trimitea virusi într-o veselie. În ziua în care a devenit student la o facultate de informatică din Ardeal, putem spune că s-a maturizat. A trecut la lucruri mai serioase. De exemplu nu mai trimitea virusii aiurea, la oricine, ci pe mail-urile p/rofesorilor care îl picau la examene. Apoi, cel puțin o dată pe săptămână, spărgea pagina de web a unei universităti de seamă din lume.
Î i crestea pulsul si clocotea adrenalina în el când se apuca de treabă. Odată a crezut că britanicii sunt pe urmele lui. Lucrase neglijent si îi era teamă să nu fie prins. A aruncat toate CD-urile si DVD-urile pe care si le cumpărase de pe Internet, cu cărti de credit sutite tot de pe Internet. Tremura la gândul că o să-i bată Politia la usă si că o să ajungă într-o celulă la Gherla. Un băiat delicat, cocolosit de mama, nu ar avea cum să reziste după gratii.
Dar nu i-a bătut nimeni la usă. După ce o vreme a răsuflat usurat, a început să se întristeze. Nu-l mai tenta nici măcar să strice pagina Universitătii Oxford, nici să se joace pe Linux. Când a citit în presă că pagina de WEB a revizionistilor maghiari a căzut pradă hackerilor români si slovaci, mai că nu a crăpat de ciudă. A realizat că are 22 de ani si că nu a apucat să facă nimic măret în viată. A luat măsuri. A lansat zvonul că el este seful grupului de hackeri români, ce se războieste cu hackerii unguri. Cine să demonstreze că minte ? Adevăratul sef nu avea de gând. Apoi a lansat zvonul că bagă bete în roate informaticienilor de la NASA. Începuse să creadă si el ce spune.
Când a dat interviul, era deja o vedetă. În ziua în care a apărut în ziar, doi pusti s-au luat la bătaie în curtea liceului. Tocilarul clasei îndrăznise să conteste suprematia lui Gigi the Hacker, iar la trei secunde după, pumnul colegului i s-a oprit în nas. (The Portal nr. 1 (29.05-05.06.2003))

 
Dreapta
Cei mai bogati romani
Apple Computers
Despre Google.com
Portretul unui hacker
Top500 facultati ...
...toate
.: Publicitate :.
 
 
.: Forum :.
Ai chef de vorba ? Subiectul saptamanii: Spuneti-va parerea despre Dacia Logan !
Intra pe forum !
.: Director web :.
Ai un site si vrei sa-l faci mai cunoscut ?
Atunci ai nimerit bine !
Adauga-l chiar acum in director-ul CoolPortal
Adauga URL
.: Parteneri :.
Esti webmaster ? Vrei sa devi partener al acestui site ? Trimite un mail cu propunerea ta.
Trimite mail
 
 
 
Untitled
  © 2003-2005 by AdStart Solutions Toate drepturile rezervate.  
 
Text Link Ads script error: local_97490.xml does not exist. Please create a blank file named local_97490.xml.